Opis forum
Proponuje zrobić jakiegoś grilla albo ognicho w poniedziałek ok 18.
Myślę, że chętnych nie zabraknie, ale trzeba się dobrze zorganizować.
Niech ktoś się zdeklaruje, żeby przynieść grilla, bo ja nie mam;p
W razie czego można kupić jakieś gówno w tesco za 20zł
a tak w ogole to proponuję, żeby każdy rzucił jakieś 15-20zł i wtedy ja mogę podjechać z kimś do marketu i kupic kiełbachy, alkochol, węgiel itp.
Teraz ważna sprawa! Dobór miejscówki.
Ktoś ostatnio powiedział, że niebezpiecznie jest robic grilla tam na tym wzgórzu andersa, bo mogą nam mandat ciupnąć. Co do tego nie jestem pewny, ale jak ktoś ma jakąś bezpieczną miejscówe to składać propozycje.
Ja osobiście mogę zaproponować bardzo urokliwe miejsce jakim jest górka szczepińska, albo inaczej nazywana górką zdrowia
to jest przy wiadukcie na popowicach. Nie jedno piwko tam wypiłem i niejedną kiełbaskę przysmażyłem, więc miejsce sprawdzone:)
Czekam na Wasze propozycje,
Józek.
Nowy użytkownik
ewentualnie proponuję stawy na maślicach, tylko, że to kawałek drogi...
ale tak jak górka, jest to miejsce sprawdzone
Użytkownik
Przyznaję, górka zdrowia, dobra miejscówka, też niejeden raz tam piłem i przyznaje, że tam przypału nie ma. Widziałem zresztą nawet jak ludzie robili sobie tam grilla i nikt z tego powodu nie miał jakiś nieprzyjemności . Zatem miejscówka idealna :]
no, górka szczepińska to chyba dobry pomysł mi maślice też pasują ale to może być jednak trochę za daleko dla większości... mam nadzieję że jakoś uda się zorganizować grilla, bo jak nie to chyba będziemy musieli ognisko rozpalić : p
Ostatnio edytowany przez agatah (2009-04-23 18:59:47)
Nowy użytkownik
właśnie miałam poruszyć kwestię tego grilla, ale starosta ładnie stanął na wysokości zadania! ;d
Użytkownik
w Kauflandzie za 11,99;p