Opis forum
Droga społeczności szlachetnej grupy 11, nawiązując do idei czcigodnej Agaty Halusiak - konkretniej do słów zawartych tutaj:
http://nasza-klasa.pl/school/60692/2374 … last#post1 - zapytuję was gdzie , kiedy i w jakiej formie zorganizować coś proponujecie? Kto rzuci jakiś pomysł,hm?
Użytkownik
Vojtasie, myślę, że Twoja prośba zostanie w najbliższym czasie pozytywnie rozpatrzona . Najlepiej się Józka popytać, wiesz, on ma w sobie to coś, czego brak np. mi, bo ja jestem skromny chłopak z Kozanowa
No to żeby wątek się nie urwał, to ja proponuję iść gdzieś w piątek lub poniedziałek (bo wtorek mamy wolny) po Świętach W poniedziałek może lepiej bo niektórzy wracają w piątki, no i w poniedziałek będzie pewnie łatwiej znaleźć wolne miejsce. Co Wy na to? Nie mam tylko pomysłu gdzie iść
. Czekam na propozycje
Użytkownik
to ja proponuje iść do jakiegoś pubu, ktorego nazwe wczesniej konkretnie ustalimy i posiedziec i pogadac najpierw, dowiedziec sie czegos o sobie;p a potem kto bedzie chcial pojdzie np na miasto czy cos:)
a ten poniedzialek to rzeczywiscie popieram jesli chodzi o wolne miejsca:D
Na kawałek solidnej integracji nie jest nigdy za późno!
Poniedziałek (zdajsie 20 kwietnia) jak najbardziej odpowiedni, bo przynajmniej wszyscy są we Wrocu a nikomu nie będzie się spieszyło z nauką na następny dzień; co sądzicie na temat ewentualnej lokalizacji? Może Dziekanat na Smoluchowskiego? Albo Bałagan?
Jak się nie będziemy mogli zdecydować, zawsze w obwodzie mamy Spajdera za Biedronką koło naszej uczelni ale to byłby chyba szczyt braku inwencji
Użytkownik
a co to ten dziekanat albo Bałagan;p pewnie na jakichś ciemnych zapuszczonych obrzeżach;p
chcialam zauwazyc ze nasze integracje byly w porywach chyba az 2 wiec taka zapoznawcza integracja jest cudownym pomysłem:D
W SENSO było jak najbardziej pozytywnie, zwłaszcza jak Andrzej opowiadał anegdotki o swojej byłej dziewczynie; z tego go najbardziej zresztą zapamiętałem:P
W kwestii wyjaśnienia, pub Dziekanat jest eee... po Grunwaldzkiej stronie Odry, zaraz za polibudowym C-13, jest tam stół z piłkarzykami, muzyka taka w klimatach rock-pop i leją Skalaka (ciemnego i jasnego) po piątaku. Mam stamtąd dobre wspomnienia ,bo kiedyś miałem tam karnet na 6 piw za free ale juz nie mam
I apeluję do Wrocławiaków z krwi i kości, żeby rzucili jakiś pomysł bo oni na wrocławskich spelunach, pijalniach, siedzialniach i dymiarniach powinni się znać lepiej niż ja!